Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Toslink kabel kopen?

Vroeger droomde men er al van om met de hulp van het licht (een lichtstraal) informatie over te brengen. Het versturen van veel en grote hoeveelheden van informatie met de snelheid van het licht, dat zou toch werkelijk geweldig zijn. En dat is het natuurlijk ook.
In de jaren tachtig hebben Philips en Sony de compact disc ontwikkeld en in de markt gezet. Door de nieuwe technieken konden signalen digitaal worden overgezet tussen verschillende onderdelen. De standaard is het Sony en Philips digital Interface signaal. Een optische kabel verzond een digitaal signaal.

Klik hier om direct een Toslink kabel te selecteren

Waar koop je een goede Toslink kabel?

Bij ons kan je kiezen uit alle verschillende varianten kabels en ook gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wij zorgen voor een snelle levering zodat snel van de kabel kan worden genoten. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de helpdesk. Onze professionele medewerkers staan je graag te woord.

Een Toslink kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk . Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een toslink-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een USB kabel of een UTP kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen